perjantai 23. maaliskuuta 2012

Baby Wingiläiset

Yei! Two weeks behind! So eight to go anymore, before get to spend holiday and travel a bit more :) Tomorrow we're going to see Lake Nakuru and next week we're going to spend in kitchen (?..). But that's about it, girls are trying to get a perfect tanning with coconut oil.. let's see how's that going to turn out.. :) And down there is a pic of every child at the moment in baby wing, so you see with who have we spend time this week :) 


Iiiiit's Friday! :D

Eli harjoittelusta takana jo kaksi viikkoa! Siis 1/5!!! Ja 1/6 koko Keniassa oloajasta!! Mikä tarkoittaa, että enää 69 päivää ja ollaan takas Suomessa!! Ja kahdeksan viikkoa niin ollaan lomailemassa ja kenties matkalla kohti Masai Maraa ja sieltä Mombasaa!! Ja siis enää kaks viikkoa pääsiäiseen!! Jajajaja... 

Siis meillehän on tullut ehkä muutama tapa laskea sitä, kuinka kauan vielä ollaan täällä ja seinälläkin roikkuu Heidin askartelema hieno "päiviä jäljellä" -kalenteri. Suuveden pitäisi myös alkaa loppua samoihin aikoihin harjoittelun kanssa, samoin kuin Odysseuksen (jos luen sitä kiltisti keskimäärin 14 sivua/pvä). Tosin jos nyt joku tulisi sanomaan, että noniin tytöt, se oli sit siinä, takas kotiin, niin ei kyllä mielellään oltaisi lähdössä, mutta pitäähän sitä aina vähän laskeskella kuinka kauan ollaan jo oltu ja minkä verran aikaa vielä jäljellä, ennen kotiin pääsyä :)

Round and round and round and.. "Karusellilla" oli yllättävän unettava vaikutus moneen kyytiin päässeistä baby wingiläisistä.


"Laiskat hoitotädit" laittoivat perjantain kunniaksi lapsoset mukavasti istuskelemaan tuoleihin, jotka olivat melkein yhtä jännä kokemus kuin karuselli.

Nomutta, back in business. Mitään ihmeellisiä ei ole pariin viime päivään tapahtunut. Eilen oltiin ruokkiksella vihmeriä ja käytiin varaamassa Lake Nakuru -päivä! Eli huomenna (lauantaina) kutsuu aamulla seitsemältä personal driver ja Lake Nakuru kuudeksi tunniksi (sunnuntaina siis luvassa eläinkuvia!) ja iltapäivästä askarrellaan kenties chapateja (hostellin "kokki" lupasi näyttää miten niitä tehdään) ja otetaan rennosti viikonlopusta nautiskellen.


kookosöljy + hiekka = "rusketus"
.. ja näin "rusketuksesta" pääsee eroon :)

Jos viikonloppuna paistaa aurinko, niin varmaankin aktiviteettien jälkeen leiriydytään pihalle hankkimaan rusketusta, jos sataa, niin sitten voivoi.. Heidi ja Päivikki innostui ostamaan kookosöljyä ja ovat nyt varmoja, että se takaa täydellisen rusketuksen. Pieni googlaus kertoi lisäksi kookosöljyn olevan muutenkin äärimmäisen monikäyttöistä, niin että varokaa vaan Suomessa, saatatte saada kaikki sitä tuliaiseksi, jos tytöt innostuu siitä vielä lisää ;)

Lastenkodin "vaksi", istuskelee yleensä puun alla tai portin vieressä olevassa kopissaan, kuuntelee mankalla musiikkia ja vahtii samalla hieman leikkikentällä olevia lapsia ja katsoo, etteivät isommat kiusaa pienempiä :)

Muuten ei olla tehty oikeastaan mitään "jännää". Illat on menneet hostellilla ja paikallisilta on kuultu taas paljon mielenkiintoisia juttuja ja ajatuksia Keniasta, elämästä jne. Priva-kylppärimme ei vieläkään toimi, mutta roskiksen bongasimme ulkoa! Se on iso kuoppa talon toisessa päädyssä, jonne roskapussit vain dumpataan.. Oltiinkin jo mietitty minne kaikki roskapussit aina viedään, kun ei olla nähty roskalaatikoita missään, mutta arvoitus ratkesi - maahan kaivettuun kuoppaan.


Middle ja Top Class opettelemassa laulua, "this is the way I a brush my teeth.." (koitan lisätä tänne joku päivä videoitakin, vielä en ole vain jaksanut perehtyä tarkemmin asiaan, lataa kuviakin niin hitaasti välillä..)

Lastenkodilla oli tänään viimeinen vauvala-päivä ja ensi viikolla ollaan kuulemma keittiössä (?). Tosin keittiöväelläkään ei tunnu olevan yleensä paljoakaan tekemistä, joten katsotaan miten viikko todellisuudessa tulee sujumaan. Varmaankin ollaan kirjastolla ja lasten kanssa. 

Baby Classin väkeä päikkäreillä

Loppuviikko vauvalan puolella sujui ihan leppoisasti. Heti aamusta lapset söi, sitten vietiin ne ulos ja kirjastoon, sitten olikin jo tauko, sitten yleistä hengailua hetki vauvalan väen nukkuessa (esim. tänään mentiin luokkiin istuskelemaan ja baby classilaiset oli aivan innoissaan, kun tulin sinne taas), sitten ruokkis ja iltapäivästä leikkihuoneessa ja ulkosalla oleskelua vaavien ja välillä vähän isompienkin kanssa (tulevat ulkona leikkimään pikkuisten kanssa mielellään ja osa meidänkin kainaloihin ja syliin kyhnäämään) ja sitten hostellille.


Lisää baby classin porukkaa "jenny, jenny, a picture!"


Eli ei mitään ihmeellistä arkeen. Mutta nyt ajattelin vähän esitellä vauvalan (baby wingin) asukkeja, niin tiedätte vähän millaisten pikkuisten kanssa olemme viikon viettäneet :) Tämän pikku herran esittelinkin jo aiemmin, eli lastenkodin uusin tulokas. On lähinnä nukkunut, syönyt ja ollut kaikkien ihailtavana.

Tämä pikkumies punkkaritukassa on toiseksi nuorin. Opettelee kovasti pyörähtämään selältä vatsalleen ja juomaan tavallisesta mukista (vähän heikosti vielä tosin sujuu).
Tämä pieni mister on Moses. Hän on kovasti työntämässä aina kaikkea suuhunsa, mutta on muutoin oikein valloittava persoona ja löytynee Heidin rinkasta kotimatkalla ;)
Tämä surusilmä on Susan. Susie tykkää tarkkailla ympäristöä ja olla omissa oloissaan, mutta syliin päästyään ei millään meinaisi luopua paikastaan ja tirauttaakin yleensä aina pari kyyneltä pitkien ripsiensä lomasta. Susie on viikon aikana kehittynyt tosi paljon kävelyssä ja on tarkkailijaluonteensa takia yksi "suosikeistani".

Tämä totinen poju on Tom. Hän kuulostaa huonolla päällä ollessaan (ja huomiota halutessaan) lähinnä vinkulelulta jatkuvan "mnäämnää" -huutelun takia, mutta on muuten oikein sympaattinen tyyppi ja Päivikin tuliainen Keniasta ;) 


Tätä vaativaa Sylvia-tyttöstä luulimme ensin pojaksi.. (lastenkodin vaatteet voivat olla tosi hämääviä..). Sylvia kaipaa paljon huomiota ja halauksia ja on otteissaan jo aika valmista "justiina"-materiaalia :)

Christian on joukkion "hassu kävelijä" ja tykkää kovasti leikkiä kengillä (ja muksia toisia päähän niillä..). Krisu on muuten ihan leppoisa, mutta huonolla tuulella ollessaan tykkää itkeskellä lähes kaikesta ja viskellä leluja. "Karuselli" on Krisulle niin jännä paikka, että poju muuttuu patsaaksi :)
Joukkion ilopilleri on Mary-Ann. Kutsumme häntä kuitenkin useammin "neidiksi". Neidillä on jatkuvasti jotain projektia meneillään ja hän on hyvin päättäväinen ja määrätietoinen, neidin projekteja (ja sitä, kun hän esim. käskyttää vanhempia poikia) on hauska seurata sivusta :)Mutta tällaista tällä kertaa! Sunnuntaina lisää kuulumisia ja safari- ja viikonlopputunnelmia. Nyt mukavaa viikonloppua kaikille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti