lauantai 10. maaliskuuta 2012

Perillä Nakurussa! (safely in Nakuru!)

Hello from Nakuru!
So we're finally here, even though the trip felt loooong.. Overnight flight from Heahrow to Nairobi didn't give much of a sleep and we were falling a sleep almost every second minute during the drive from Nairobi to Nakuru. But now feeling very tired so off to sleep and relax. More later :)


Eli päästiin perille. Tosin matka tuntui kestävän ja kestävän ja varsinkin autokyyti Nairobista Nakuruun vetäisi viimeisetkin mehut ja alun maisemien ihailun sijaan nuokuimme vain ja odottelimme hotellille pääsyä. Yölento Heathrowlta Nairobiin aiheutti myös enemmänkin kipeytyneitä jäseniä ja lisäväsymystä, kuin mukavan unihetken.

Mutta täällä sitä nyt ollaan.. takapihalla on viimeiset pari tuntia ollut jalkapallopeli käynnissä ja välillä paikallinen lehmäkin lönkyttelee kentälle (tämä ei tosin peliä häiritse millään tavoin). Lastenkodillakin piipahdimme pikaisesti ennen saapumista hotellille, mutta sen jälkeen ei ollakaan jaksettu tehdä oikein mitään. 

Paikalliset ovat hyvinkin tuttavallisia (ehkä jopa liiankin näin alun väsyneessä mielentilassa ja maisemanvaihdoksen takia) ja matkustamisen jälkeen ajatus ulos menemisestä ei tällä hetkellä vielä houkuttele.. Varmaankin sitten pitää sosiaalistua ja uskaltautua m'zunguna kadulle, kun maha alkaa murisemaan. 

Mutta tässäpä tämän hetkinen pikainen tilannekatsaus (tällä kertaa suomeksi). Nyt chillrelax ja matkaväsymys pois..

 Matkalla Helsinki-Vantaalle (on the way to Helsinki-Vantaa airport)Muistutusteksti Virginin yöpeitoissa, "katso ettei lentopeitto kävele" :)

  Rift Valleyta katselemassa matkalla Nakuruun (on the way to Nakuru)

1 kommentti:

  1. Hei! Hyvä että olette onnellisesti perillä, eivätkä peitot seuranneet teitä majapaikkaanne kuten meille joskus kävi ;) Kartasta päätellen siellä on hurjasti kouluja lähettyvillä. Ja kuvassa mahtavat maisemat! Maukasta illallista ja levollista yötä!
    T:Kiti & Jone

    VastaaPoista