tiistai 20. maaliskuuta 2012

Kahvi on my mind.. (coffeee.....)

Today I'm missing coffee... Already 10 days without and I usually star mornings with a cup of coffee. Well, maybe I'll someday get a coffee with lunch :) Otherwise there has happened nothing special, no water coming at the hostel (once again..) and there was some dead bug on our bathrooms floor (our nice bathroom ain't by the way working so we use the "public" hole and shower).. At work we have been just watching the babies and playing with them, so really nothing interesting today to tell :)


Tänään tuli täyteen 10 päivää ilman kahvia! Aika saavutus, kun olen niin kauan kuin muistan, aloittanut aamut kahvikupposella tai parilla. Olisi täälläkin aika hyvin mahdollisuuksia kahvitella, mutta ehkä helpompi olla ilman, ettei aina tarvitse kärsiä päänsärystä, kun aamukahvi jää väliin.. Tosin saatan kyllä joku päivä kylällä käydessä sortua lahjomaan itseäni päiväkaffella :)

Teetä sen sijaan on tullut juotua tavallista enemmän ja lastenkodillakin meillä on aamupäivästä "teetauko". Aluksi tuntui hassulta juoda kuumaa juomaa, kun ulkona on muutenkin niin lämmintä, mutta aika hyvin tuohonkin on jo tottunut. Ostettiin hostellillekin kaakaojauhoja, niin voidaan iltaisin juoda sellaistakin pelkän veden lisäksi.

Mitähän muuta minä tänään kertoisin.. Aika nollattu olo, oli sen verran puuduttava päivä. Jotenkin tuo vauvalassa oleminen ei ole ollenkaan minun juttuni ja tänään mikään spesiaalimeno ei edes katkaissut päivää, vaan yhdeksästä neljään vaavien kanssa oleilua.. Ruokkiksellakin kulutettiin normaalia vähemmän aikaa, joten päivä tuntui entistä pidemmältä ja lasten tuijottelu huonohappisessa leikkihuoneessa tuntui kestävän ikuisuuden.. No, jospa huomenna sujuisi paremmin.


Lasten leikkihuonetta on joku koristellut maalauksin

Nyt sitten bloggailen ulkosalla nauttien raikkaammasta ilmasta (hostellihuoneemmekin on välillä hieman tunkkainen). Taivas on pilvessä, kuten se on jo useampana päivänä peräkkäin iltapäivästä ollut, mutta siltikään vettä ei tule.. ja tänään ei kylppäristäkään ole tullut vettä.. Sadetta odotellessa siis.

Tämän päivän yllätyksestä vastasi aamulla kylpyhuoneen lattialla ollut ruumis. Otus oli syöty jo niin pahasti ettei sen lajista ottanut enää selkoa (joku ötökkä kuitenkin) ja päivän kuluessa pienet muurahaiset (?) olivat popsineet raadon kokonaan pois ja hävinneet itsekin takaisin koloihinsa. Jänniä tapahtumia päivä täynnä siis ;DJa lisää vaavikuvia.. Toiseksi alimmaisessa kuvassa astetta paksumpi päikkäriasu pikkuisella. Täällä muutenkin monet lapset saattavt olla aamusta toppatakissa (!), vaikka itse pärjää loistavasti topissa :)

Mutta joo.. tällaista tänään. Tykkäätte kuitenkin noista pikkuisten kuvista, niin laitoin niitä nyt sitten muutaman. Ehkä huomenna lisää. Tai ylihuomenna, jos on yhtä tapahtumaköyhää, enkä jaksa tarinoida taas samoja juttuja ;) Mutta nyt ciaociao, otan loppuillan rennosti ja nollaan pään parilla salmiakkikarkilla..

Lastenkodin pihassa kasvaa myös banaanipuu (tämä näkymä leikkihuoneen ikkunasta). Vielä aika raakileen näköisiä on banskut, mutta eiköhän niiden ehdi nähdä kypsyvän.
Monet lapsista auttavat lastenkodin askareissa. Isommat katsovat pienempien perään, vaihtavat vaippoja, tuovat pyykkejä sisälle, kantavat ruokia.. jne, mitä milloinkin.

Osa lapsista viihtyy enemmän omissa oloissaan, kuin toisten seurassa. 

1 kommentti:

  1. Hui! Jos se ruumis kuului lutikalle/torakalle,niin sen sukulaiset tulivat hautajaisiin. Jos em. lajin edustajia vielä kyläilee, ne kannattaa siirtää elävänä pihalle, jottei vainajan takia tule uutta "sukukokousta".

    Söpöjä vauveleita sielläkin :)

    Lumisin terkuin Kiti

    VastaaPoista