lauantai 24. maaliskuuta 2012

Monkey Stole My Banana!


So here's pictures from Lake Nakuru. There were lot's of monkeys and baboons and one even got in a car and stole a banana from my handbag! But now, enjoy the pics. We've been just sitting in the car and taking pictures half of the day :)


Surprise! Saattekin jo tänään Lake Nakuru -tunnelmia, niin ei ole huomenna niin paljoa bloggailtavaa :) Eli aamulla seitsemältä köröteltiin muutaman kilometrin matka Lake Nakurun pääportille ja siellä sitten puolille päivin jeeppi kierrätti meitä katselemassa paikallista luontoa ja eläimiä. Tänään siis ollaan vain istuttu autossa ja otettu kuvia (ja iltapäivästä ulkona aurinkoa).

  
Apinoita ja paviaaneja oli paljon! Noustuamme autosta hetkeksi jaloittelemaan lintujen bongailualueella yksi apina livahti kattoluukusta autoon ja kähvelsi banaanin laukustani. Onneksi kuski huomasi ja mitään muuta ei lähtenyt pikku taskuvarkaan mukaan :)Birsdbirdsbirds ja joku bongarikin on kuvaan päässyt. Flamingoja ei valitettavasti nähty kuin tosi kaukaa, joten pinkkejä kuvia ei ole nyt luvassa tänne.."Pienen nyppylän" päällä oli näköalapaikka ja oli muuten kivat maisemat. Tosin Heidiä vähän pelotti niin korkealla.. :)


Bongaa liskoSarvikuonoja päästiin ihastelemaan todella läheltä ja Lake Nakuru onkin Kenian varmin paikka bongata niitä.

"buddies"


Todella tarkkasilmäinen voi huomata kissapedon tassun tai hännän pilkottavan oksien lomasta.


Mutta tällaista kuvapainotteista tänään :) Huomenna sitten chapatin askartelukuvia ja ehkä jalkapallotunnelmia (!).

2 kommenttia:

  1. Wau mitä kuvia! Siellä puussahan oli koko lauma niitä kissapetoja!

    VastaaPoista