maanantai 19. maaliskuuta 2012

Oh monday...

This morning started very nicely with a little waterdamage..
Yesterday there were no water coming from our bathroom, but during the night it had taken over part of our floor... Luckily the water hadn't reached computer or other electrical devices, only some of Päivikki's post cards.. And then to work, this week we shall spent with babies, there is at the moment 8 of them in Arap Moi. We didn't had much to do with them, just some helping with feeding and then taking them outside and to playing room to play with toys after a nap. So very busy and tough day again ;) 


Tämä päivä alkoi pirteästi vesivahingolla..

Eilen meidän kylppärin kraanasta ei tullut lainkaan vettä, mutta aamulla kun heräsin vaille seitsemän *yllätysyllätys* lattia lainehti ja vettä valui solkenaan kraanasta... Ei muuta kuin tytöt ylös, moppi, pyyhe ja rätti käteen ja kuivaamaan vesiä lattialta. Onneksi vesi ei ollut yltänyt lattialla sängyn vieressä olleeseen läppäriin. Pari Päivikin korteista (joo! laitettiin tänään kortteja postiin! niitä voi odotella saapuvaksi seuraavan viikon-puolen vuoden sisään..) sen sijaan otti vähän damagea..


Tulvinnan alkulähde..

Iloisempi yllätys odotti sitten työpäivän jälkeen, kun meidän privat suihku- ja vessa oli käyty korjaamassa! Eli so long yleinen reikävessa ja suihku, nyt voidaan käyttää omaa kylpyhuonetta :) Tosin odotettiin kylppärin korjaajaa jo aamulla heti seitsemän jälkeen (syy, miksi tytötkin sai niin aikaisin ylös), mutta kiva, että oli käynyt päivällä.


Päivikki sisusti meidän kylppäriä..
 
Työpäivä kuluikin sitten tänään vauvalassa. Tällä hetkellä siellä oli kahdeksan lasta ja mitä me teimme.. noh, katselimme kun vaavit nukkuivat, autoimme syöttämisessä ja ulkoilutimme pikkuisia hieman. Eli ei kovasti hommaa.. Taaperosiipi on heti vauvalan vieressä, mutta sen puolen lapset ovat aamupäivän baby classissa ja iltapäivästä monet ottavat päikkäreitä, joten aika paljon oli taas vaan yleistä oleskelua ja lasten ja työntekijöiden seuraamista, kun ei taaperoistakaan ollut seuraa. Heidi tosin oli ihan liekeissä pikkuvauvoista ja varmaan asuisi vauvalassa koko loppuharjoittelun, jos pyydettäisiin ;)Vauvala

Päivän jännitysnäytelmästä vastasi iltapäivän superimportant-reissu, jolle meidän oli ehdottomasti lähdettävä mukaan. Olimme ihan täpinöissä, että minnehän sitä nyt mennään, kun meitä tultiin hakemaan vauvalasta autoon ja sanottiin "kiirekiire!". Selvisi, että lähdimme seuraamaan jääkaapin ostoa.. No, nyt sitten tiedämme miten se onnistuu Keniassa ;D


Siinäpä taisikin taas olla päätapahtumat viimeisen vuorokauden ajalta. Ruokapuolesta sen verran, että papuja ja riisiä ei hetkeen välttämättä kovasti tee mieli, sillä eilen illalla eräs hostellimme asukeista päätti pienessä sihneessä, että hänen tehtävänsä on vahtia, että syömme varmasti riittävästi ja kunnolla. Saimme sitten eteemme megalautaselliset riisiä ja papuja ja kaikki oli pakko syödä.. (muuten ei saatu houkuteltua "uutta ystäväämme" takaisin kavereidensa pariin viettämään iltaa..). Voin sanoa, että sen lautasellisen jälkeen ei tehnyt kyllä lainkaan mieli ajatella mitään ruokaan liittyvää.. Mutta kiva, että hostellimme tarjoaa myös viihdykkeellistä sunnuntai-illan ohjelmaa ;)


Onneksi tänään pystyi ajattelemaan taas ruokaa ja korkkasimme paikallisen jäätelökesänkin Heidin kanssa snickers-jätskeillä. Tosin jäätelö taitaa olla paikallisille aika luksustuote, hinnat tuplat Suomeen verrattuna.. Eli niitä ei kovin usein täällä nautiskella, mutta luckily we have banaanilastuja :)


Loppukevennyksenä vielä kuva siitä, mitä valkeille kengille tapahtuu ihan pienessä hetkessä lastenkodin pihassa: Mukavaa viikon alkua kaikille! Lisää kuulumisia ja kuvasia varmaankin taas huomenna :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti