tiistai 27. maaliskuuta 2012

Riisin anatomia ja reikäkuvia (kitchen and hole pictures)

Superexciting kitchen day again, so here's some pics from the kitchen and dining room of Moi and again Guavas delicious foods :) And last in the bottom you'll find pics from our hostels shower and holes.. :)


Khihhii, karattiin tänään tuntia aiemmin töistä, kun eilen meni niin pitkään. Ja silti päivä tuntui kestävän ihan ikuisuuden.. Keittiössäkään ei ollut niin paljoa tekemistä kuin eilen, joten aika paljon ihan vaan oleskeltiin lasten kanssa. Ajateltiinkin, että huomenna ehkä kysytään olisiko jotain muutakin hommaa, kuin vain keittiötä.. se on jo aika nähty.


Tämän päivän projektina olivat riisit (kuten joku voisi postauksen otsikostakin jo päätellä).. Maissien lajittelu oli mielenkiintoisempaa.
Soppa porisemassa ja yksinäinen muna odottelemassa kiehumista..

Ruokkiksella eksyttiin taas *yllätysyllätys* Guavaan ja Heidi sortui jälleen kerran tilaamaan Sandwichin! Ensin se aina aikoo tilata jotain muuta, mutta kun Jules tulee kysymään mitä saisi olla, niin Heidin suusta lipsahtaa "and I'll have a sandwich" :DD

Heidin suuri rakkaus <3

Miun ratatouillelasagne. Olen kohta käynyt Guavan kasvisruokalistan läpi ja vielä ei ole löytynyt valittamista yhdestäkään ruuasta :)

Sandwich päihitti Päivikin, reunat jäi

Jules
Iltapäivästä sitten istuskeltiin pihalla, kirjastossa, keittiöllä.. ja luettiin lasten kanssa kirjoja, leikittiin pää-olkapää-peppu, harakka huttua keittää... jnejne..

Ruokasali ja sen hienot maalaukset ennen lasten tuloa
Faith jakamassa ruokaa lapsille

Ja ruokasali lasten saavuttua :)Lapset olivat aivan innoissaan pää-olkapää-peppu -leikistä fuasilaisten vedettyä sen eilen (oli tosin jo ennestään tuttu monille lapsista) ja menimme sitä montamonta kertaa tänään.. :)

 

Tulevaisuuden "disko-Stu"

Koska tänään ei tapahtunut mitään superjännää, näitä kuvia on nyt sitten taas muutama :) Alla lisää keittiöfiiliksiä ruokailun jäljiltä; lapset pesemässä käsiä, Heidi ja Päivikki äärimmäisen tehokkaina ja tiskirättikin on päässyt alimmaiseen kuvaan!

Mutta sitten tämän postauksen parhaaseen osuuteen: reikäkuviin! Koska meidän vessoista on nyt ollut jo jonkun verran juttua tässä matkan aikana, niin ajattelin esitellä meidän hostellin reiät, suihkun ja aiemmin mainitsemani maanalaisen roskalaatikon :) Meidän privavessasta olikin jo aiemmin kuva, joten se ei enää pääse tänne uudestaan. Eikä se toimikaan, että se siitäkin posliinipyttyilosta..


Hostellin yleinen suihku on väriltään makean pinkki, hieman vaaleansinistäkin hohtaa sekaan paikoittain ironneen maalin takaa. Luxus-ominaisuuksina suihkusta löytyy avattava ikkuna (jos vaikka haluaa jutella samalla takapihalla olijoille) ja peili! Viiden tähden hotellit - koittakaa panna paremmaksi ;)

Sisäreikä pysyy siistinä, koska hostellin lattiat siivotaan päivittäin. Bonuksena helpotushuoneesta löytyy myös roskis, vessaharja ja meidän sinne vaivihkaa hivuttamat vessapaperit.Ylläoleva kaunokainen on ulkovessa. Vedentulon lakatessa siirrymme mukavista sisätiloista ulkokäymälän puolelle ja hieman haastavampaan "tarkkuusammuntaan" ;)
 
The Roskasäiliö. Alareunassa näkyvällä kepillä pusseja survotaan syvemmälle ja säiliön täytyttyä roskia poltetaan vähemmksi.


  Näihin kuviin ja tunnelmiin. Ja illan papuannosta odottelemaan..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti