torstai 15. maaliskuuta 2012

Vakkaripaikka, tuk-tuk ja ihanat lapset (Guava, tuktuk and the lovely children)

I told you already before about the Cafe Guava, well it's our place to go for a smoothies or a food for now on :) It's very nice place, even though almost every day there's something in the list that is currently unavailable :D Jules, a waitress of the place has also promised to help us to find a hostel, 'cause we're staying only few days anymore at Chester hotel. So looking for a cheaper place. The children are still veryvery dorable (and there's some pics of them below as well as tuktuks, our favorite way to go to work here) and today we changed the classes we're staying, Heidi went to top class, Päivikki with baby class and I got the middle class. 
 

Meille on muodostunut jo vakipaikka.. Guava Coffee. Lounastauolla sentään käytiin Courtyardilla (ja täytyy taas kehua kasviksia!), mutta kuinka ollakaan, Guava kutsui töiden jälkeen smoothieille. Tosin smoothieita ei tänään jostain syystä saanut, appelsiinimehukin oli loppunut ja Heidin toastikin katosi tilauksesta (joka kerta käydessä tarjoilija on kertonut, että jotain listalla olevaa ei ole nyt saatavissa), mutta hyvä paikka silti :D 

Lisäksi yksi paikan tarjoilijoista (lisäyksenä: naispuolinen, ettei siellä Suomessa kukaan ala hätäilemään) lupasi auttaa meitä uuden majapaikan metsästyksessä. Ei olla kovin menestyksekkäästi edistytty yösijan etsinnässä.. ellei jonkun paikallisen muorin majaa lasketa mukaan ;)
 Heidi ja yksi Guava Coffeen ihanan raikkaista hedelmäisistä smoothieista
 Ja saman paikan kookoskakun jämät :)
Tuk-Tukeista on tullut suosikkitapamme liikkua, tässä loistava motto yhden tuk-tukin ikkunasta
Ylimmäisessä kuvassa tämän päiväisen kuskimme niska ja alempana maisema tuk-tukin ollessa liikkeellä, tuk-tukeja on ulkoa käyntiin veivattavia ja sisältä käynnistettäviä

Ja vielä tuk-tuk ulkoapäin ja tytöt ostoskassien kanssa maksamassa kyytiä.

Muuten päivä sujui ihan leppoisasti, tänään vaihtelimme hieman luokkia ja minä seurasin aamupäivän middle classin tunteja, Päivikki baby classia ja Heidi top classia. Iltapäivän sitten istuskelimme ulkona lasten kanssa, katselimme kun he kiipeilivät telineissä ja pari lapsista näytti meille heidän taputusleikkejään. Ja koska lapset on niiiii-in suloisia, niin tässä taas muutama kuva sinnekin ihailtavaksi :)


 Osittain romahtaneen kiipeilytelineen alla oleva kettinkikeinu
 Päivikkikin löytyy tuolta kasan alta, kun katsoo tarkkaan :)
 Lapset katsomassa kamerassa olevia kuvia


 Suosikkejahan ei saisi olla, mutta kyllä tämä pikkuneiti varasti totaalisesti sydämeni..
 Heidi ja pikkuiset kalat
Näihin tunnelmiin tänään, huomenna ehkäpä lisää :)

5 kommenttia:

 1. Oi, tänne on tullut jo vaikka mitä... Kuulostaa siltä että alatte kotiutumaan, kun on vakiopaikkojakin jo minne mennä :) Ihanan aurinkoisen näköisiä lapsia! Haleja! <3

  VastaaPoista
 2. Tykkään erityisesti irtokädestä viidenneksi alimmaisessa kuvassa :D

  -Jnc

  VastaaPoista
 3. Oho! Niinpäs olikin tullut :D Ei hirveesti jaksa valikoida kuvia, arpoo vaan pikaseen muutaman ja lätkäsee sellasenaan tänne.

  VastaaPoista
 4. Heips tytöt!
  Blogia seurailen päivittäin, ihanaa Jenni kun aloitit tämän, on niin kiva nähdä ja kuulla teistä.
  Pystyittekö viemään niitä vaatteita sinne, vai jäikö kaikki suomeen? jos veitte niin miten ne otettiin vastaan ja löytyykö niille käyttöä? :-)
  Muistakaa aurinkorasva ja hatut ;) haleja!

  T.Evita

  VastaaPoista
 5. Saatiin vietyä muutama laukullinen vaatteita ja kenkiä. Baby Classin pari lasta oli aivan innoissaan, kun niille vaihdettiin meidän tuomat kengät just kun olin niitten tunnilla :) Hyvin siis otettiin tuomiset vastaan! Terveisiä tytöiltä!

  VastaaPoista