keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Maisemakuvia (landscape photos)

It was raining all evening yesterday and electricity was off a bit longer time.. Day at Cherish went by nicely, we were playing with the kids and helping them. And today I remembered to take some pictures on our way to Cherish, so you'll see a bit different views (it's located near Nakuru's biggest slum). Enjoy the pics (and pics of local flora), the next post will come after easter and our trip to Kisumu.
 

Eilen satoi koko illan vettä ja ukkostikin monta tuntia.. sähkötkin olivat tämän takia pidemmän aikaa poissa. Tänäänkin taivas on ollut pääasiassa pilvessä ja keli hieman "viileämpi", mutta vielä ei ole satanut.

Pieni hortonomi sisälläni heräsi ja innostui ottamaan kasveista kuvia.. :)
Cherishissä oli taas ilo seurata, miten opettajat olivat lasten mukana leikkimässä tauoilla ja naisopettaja sanoikin tunnilla ihanasti lapsista: "playing is their joy". Aamupäivän väritimme nuoremman luokan kanssa värityskirjan sivuja ja leikimme laululeikkejä. Iltapäivän ohjelmana oli mm. värien opettelua ja frisbeen heittelyä. Vanhemman luokan oppilaat pitivät myös "tanssikilpailua" radion tahdissa.

Eli ei siis mitään uutta ja mullistavaa tänä päivänä :) Mutta nyt muistin ottaa tuk-tukin kyydistä muutamia kuvia matkalta Cherishiin, joten näette hieman erilaista maisemaa (kyyti tosin on aika pomppuista, joten mihinkään mestariotoksiin ei kykene kyydissä ollessa).
And that's all folks for today! Nyt jatkan appelsiinimehun ja kirjan parissa. Päivikki ja Heidi on koukuttuneet Gleen seuraamiseen.. :)PS. Seuraava postaus tulee vasta pääsiäisen jälkeen, sillä ollaan Kisumussa pe-ma. Ei siis kannata turhaan odotella viikonlopun aikaan kuulumisia :)

1 kommentti:

  1. Hyvää pääsiäistä sinnekin! Tai muuten vaan vapaita toivottelee pakana ;)

    VastaaPoista