torstai 12. huhtikuuta 2012

Mumbai Mirror ja Suomi-tunnelmia

Weather is a bit rainy. Usually it rains during night and evening (maybe also afternoon), but mornings are sunny and warm. Today we were entertained my Indian magazine Mumbai Mirror, that someone had left to Guava (down there are some of the best articles) and day in Cherish went fast, while we were telling things about Finland to the classes.


Ulkona satelee taas vettä. Aamupäivät on yleensä aurinkoisia ja lämpimiä, mutta iltapäivästä/alkuillasta tulee sadekuuroja. Lämpimistä keleistä ja auringosta saa kuitenkin edelleen nauttia, eli ei kovin paha tämä sadekausi :)

Tämän päivän viihdykkeestä vastasi jonkun Guavaan jättämä Mumbai Mirror. Intialainen lehti! Lehdestä löytyi lounasta odotellessa vaikka mitä jänniä juttuja ja tässäpä alhaalla parhaita paloja.


Supermummo on aloittanut treenaamisen vasta 30-vuotiaana! Ei vanhempanakin vielä ehtii ;)

Tämä ohje kuulosti aika herkulta.. joku vois kokeilla ja kertoa sitten lopputuloksen miulle :)

Herra Ketsuppi ja Rouva Chilikastike. Smoothie-pillien papereista saa vaikka mitä jännää aikaiseksi.
Ja lehden paras juttu: ask the sexpert! Kysymykset pistivät miettimään intialaisen seksivalistuksen tasoa ja lumosivat Päivikin niin pahasti, että neiti vaivihkaa varasti sivun itselleen :DD (Lupasi kyllä tuoda uusia lehtiä revityn tilalle)

Päivä Cherishillä sujui nopeasti Suomi-kuvia lapsille ja opettajille läppäriltä näyttäen ja Suomesta kertoen. Olisimme kovasti halunneet myös soittaa suomalaisia lastenlauluja ja näyttää pätkän muumeista, mutta netti oli erimieltä eivätkä youtube ja spotify suostuneet toimimaan. Mutta onneksi meillä oli kuvia koneella ja koulun orientation to exchange -kurssia varten tehdyt todella hienot Suomi-powerpointit :D

Eturivin innokas poika kirjoitti vihkoonsa Suomi-faktoja :)

Pienempien luokka piirsi Suomi-aiheisia kuvia taululla olleiden mallien mukaan :)


Huomenna onkin sitten jo viimeinen päivä Cherishillä. Tosin ajattelimme mennä vielä myöhemminkin harjoittelun aikana käymään koululla moikkaamassa lapsia ja opettajia, joten ihan goodbyeta ei vielä sanota. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti