torstai 26. huhtikuuta 2012

Project puzzle completed!

Now we have finished cleaning the library and arranging the puzzles! And so far, everythings still in order :) We also had ime for a little shopping trip with one girl, who had received extra-money from her sponsor and wasn't she happy getting a new schoolbag and shoes. We also took her out for an ice cream, but it was a bit too cold for her to eat :) But now, waiting for tomorrow and weekend. Let's see what happens when we celebrate Päivikkis birthday tomorrow ;)

Jei! Kirjasto kuosissa ja palapelit järjestyksessä. Aika iso pino palasia ja muuta roinaa meni kyllä roskiinkin, mutta nyt näyttää hyvältä. Ja lapsetkin tykkäsivät iltapäivästä askarrella palapelejä ja väritellä värityskirjoja, kun oltiin kaikki järjestelty niin kivasti ja selkeästi esille :)


Tytöt terottaa ahkerina värikyniä :)

Nyt on siistiä :)Ihan vähän vaan tuli tuota roskaa...

Päivän aikana ehdittiin käymään myös pienellä shoppailureissulla yhden ekstrarahaa saaneen tytön kanssa ja olipa taas onnellisen näköinen uuden repun ja kenkien omistaja kierroksen päätteeksi. Kenkien ja repun lisäksi ostettiin myös ruokaa tytölle ja hänen isälleen ja käytettin nuori neiti jäätelöllä. Tosin jäätelö osoittautui hieman liian kylmäksi herkuksi hänelle. No, minä ja Heidi nautittiin omista annoksistamme sitten hänenkin edestään :)

Melkein oli kaikki palat tallella..

Lastenkodilta löytyy myös muutama Koirien Kalevala ja Muumi-kirja :)
Kun paikat oli saatu kuosiin, pystyi lapsetkin päästämään kirjastoon :)Mutta eipä sen kummempia tänne tänään. Nyt odottelemaan huomista ja viikonlopun alkua. Saas nähdä millainen postaus ensi kerralla tulee, kun Päivikin synttärit (huomenna!!) on juhlittu ;) Alla vielä muutama kuva onnellisesta shoppailijasta (joka oli muuten aivan mahtavan jätkämäisellä asenteella varustettu pikkumimmi), paikallisten tavasta luututa lattioita ja finally sain myös kylällä liikkuvista soltuista salakuvan!Mitä sitä moppia turhaan käyttämään, kun siivous sujuu noinkin :)

Vähän heikkolaatuinen kuva, mutta jos tästä jonkinlaisen kuvan saisi kylällä liikkuvista asemiehistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti