keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Puzzles

This week we have been super busy! First there was nothing much to do for us in the Children's home, but then we got an idea: cleaning the library! While cleaning, we found manymanymany puzzle pieces from many different places and that's what we've been doing the past two days: finding matching pieces! We've also been planning a bit of the next weekends activities and found a swimming pool almost in the middle of the city centre! Now let's hope there shall be some warm and sunny weekend, so we can go and spend a whole day at the pool :)


Siis wouw! Keksittiin eilen aivan superupea idea, miten saadaan aikaa kulumaan paremmin ja tunnetaan itsemme tehokkaammiksi töissä: alettiin siivota lastenkodin kirjastoa! Pölyjen pyyhkiminen ja kirjojen järjestely ei itsessään vienyt paljoa aikaa, mutta palapelit.. niiden parissa ollaan touhuttu jo koko eilinen iltapäivä ja tämä päivä. 
Palapelien paloja löytyi tuhansittain eri laatikoista ja niistä saa koottua enemmän tai vähemmän kokonaisia palapelejä monen monta.. Nyt sitten yritämmekin käydä kaikki läpi ja katsoa, mitä heitämme mäkeen, mitä säästämme. Valmiille palapeleille ostimme muovirasioita, joihin kirjoitamme mikä palapeli missäkin rasiassa on ja puuttuuko palapelistä paloja (jos puuttuu vain pari, mutta sen voi kasata ihan hyvin, säästämme palapelin).
Huomenna palapeliprojekti vielä jatkuu (ja todennäköisesti vielä perjantainkin..), mutta huomenna päivään pitäisi tulla vähän vaihteluakin shoppailureissun muodossa. Ei sillä ettei palapelien kanssa olisi kivaa, mutta onhan se ihan hauskaa tehdä välillä muutakin ;)


Muuten ollaan viikkoa kulutettu pohtimalla aktiviteetteja seuraaville viikonlopuille. Lisäksi löysimme pienen vinkin ansiosta uima-altaan!!! Allas on aivan keskustassa, hotellin pihalla ja sinne pääsee pulikoimaan koko päiväksi muutamalla eurolla. Eli seuraavaa aurinkoista ja lämmintä vapaapäivää odotellessa ;)


Mutta näihin kuviin ja tunnelmiin, nyt jatkan vähän harjoittelun jälkeisen lomailun suunnittelua :)

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti