perjantai 13. huhtikuuta 2012

Simba! & "näin kommentoit blogia -ohje" :D

Last day in Cherish was nice. We showed Lion King to the Children and then they draw pictures inspired of the movie (or some pictures..). We also bought some candies to kids and new plastic plates ('cause the old ones in Cherish were in a bit bad shape). We also promised to go back to Cherish before we go back to Finland, so you haven't heard the last of that place :)


Viimeinen päivä Cherishissä oli hieman haikea ja sisälsi lauseet "we'll come back" ja "we'll see you" varmaan sata kertaa :)

Viimeisen päivän kunniaksi järjestimme lapsille spesiaaliohjelmaa ja katsoimme Leijonakuninkaan! Aivan nuorimmille elokuva oli hieman liian pitkä ja pidimmekin välissä tauon, mutta vanhemmat lapset pitivät elokuvasta kovasti. Nuoremmat myös piirsivät Leijonakuningas-aiheisia kuvia (tai noh, jotain kuvia :D) iltapäivällä, kun katsoimme elokuvan vanhemman luokan kanssa. Nyt voisikin sanoa, että on taas hetkeksi saanut Leijonakuningas-annoksen täyteen ;)

Meidän hieno "leffateatteri", yllättävän hyvin näki läppärin näytöltä koko luokka katsoa elokuvaa.Veimme myös opettajille ja vanhemmille lapsille maisteltavaksi salmiakkia (jota meillä on vieläkin pari rasiaa jäljellä) ja kaikille tikkareita ja karkkeja. Ostimme myös muovilautasia, sillä suurin osa Cherishin lautasista oli jo aika elämää nähneitä..

"Funny hair". Meidän hiuksilla tykätään leikkiä, sillä hiuslaatu on niin erilainen paikallisten hiuksiin verrattuna.
Heti kun lapset bongaavat kameran, kaikki yrittävät juosta sen eteen :D

Tarkoituksenamme oli mennä huomenna katsomaan Cherishin isompien poikien jalkapallopeliä, mutta hostellille päästyämme Heidin puhelin soi ja toisesta päästä kuului naisen ääni: "Hello. We want you to come tomorrow". Öööö... who we and where? Lopulta selvisi, että meidän pitää jostain syystä (?) mennä Arap Moi'lle aamulla puoli yhdeksältä, joten yhdeksältä alkava jalkapallopeli jää väliin.. :/ Toivottavasti pääsemme katsomaan jotain toista lasten peliä.

Ja sitten yleisön pyynnöstä: näin kommentoit blogia -ohje :D
- Jokaisen postauksen alla näkyy "lähettänyt Jenni klo xx.xx". 
- Tämän perässä on "0 (tai joku muu numero) kommenttia". Klikkaa sitä. 
- Eteen päivittyy teksti "lähetä kommentti" ja sen alle palkki, jossa lukee "lisää kommenttisi..". - Klikkaa "lisää kommenttisi.." kohtaa ja kirjoita siihen haluamasi asia. 
- Tämän jälkeen valitset alapalkista "kommentti nimellä" kohdan nimetön (ellei sinulla ole esim. google-tunnuksia) ja painat "julkaise". 

Näin tekemällä kommentoinnin pitäisi onnistua pahimmiltakin blondeilta ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti