maanantai 30. huhtikuuta 2012

Swimming Pool!

On Saturday we went to POOL! It was a very nice pool in local Merica Hotels backyard and sun was shining warmly in the morning. So we had couple of hours time to take sun, before in the afternoon clouds came back and then it rained till Monday morning.. On Monday we went to do some shopping with two children and found out that we'll be doing some visits to other places on next week, instead of just staying at Moi. And this week we're going to Cherish for wednesday and thursday, tomorrow is a free-day. Let's hope it's gonna be sunny so we can go back to the pool :)

Oi ihanuutta! Sunnuntaina aamupäivästä paistoi aurinko lähes pilvettömältä taivaalta, joten suuntasimme Merica Hotellin uima-altaalle käristämään itseämme ja nauttimaan vapaapäivästä. Muutaman tunnin loikoilun jälkeen alkoi hiukomaan ja matka jatkui Guavaan (sopivasti samaan aikaan taivaskin meni taas pilveen). 

Siellä se aurinko porottelee suoraan pään yläpuolella :)


Guavassa oli sunnuntain kunniaksi sähköt taas poikki, mutta onneksi se ei vaikuta kuin kahvien ja smoothieiden saatavuuteen, joten mahat saatiin hyvin täyteen. Muutenkin sähköttömyys oli päivän tunnussana, sillä hostellillakin oli suuren osan päivästä (ja illasta) sähköt poikki.

Guavan vessassa oli tunnelmavalaistus sähkökatkon takia :) (ja oikeasti ainut syy, miksi me käydään Guavassa on se, että siellä on "normaali" vessa ;D)

Sunnuntai-iltapäivästä maanantaiaamuun tuli melko non-stoppina vettä..


Tänään sitten jatkettiin shoppailureissuja ekstrarahaa saaneiden lasten kanssa ja saimme kuulla, että seuraavalla viikolla pääsemme vierailemaan uusiin paikkoihin! Toiseksi viimeinen harjoitteluviikko sujahtanee siis aika nopeasti eri paikkoihin tutustuessa ja tämäkään viikko tuskin kovin puuduttavaksi käy, sillä huominen on vapaa ja keskiviikon ja torstain vietämme Cherishillä.


Onnellinen uusien koulutarvikkeiden, kenkien ja monen ruokapussin omistaja :)

Toinen shoppailukaverimme sai jätskireissun lisäksi uuden huovan ja housut

Kuulimme tänään myös yhdeltä lastenkodin työntekijältä lapsiavioliitoista ja tyttöjen ympärileikkauksista samalla kun hän kertoi meille kummiprosessista ja siitä, kuinka monella lapsella on kummi ja kuinka monelta puuttuu.

Lockhardtin lapsi

Sunnuntai-iltana huoneestamme löytyi monta alivuokralaista (tämä hämyheikki oli sen verran vikkelä, etten saanut kunnon kuvaa..)

Mutta siinäpä viimeisimmät tapahtumat. Oikein mukavaa vappua sinne kaikille Suomeen! Me täällä pidetään peukkuja, että huomenna olisi oikein aurinkoinen keli ja päästäisiin taas altaalle :) (pitää vähän jollain lesoilla teille vapunviettäjille ;D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti