maanantai 16. huhtikuuta 2012

Takaisin Arap Moi'hin (back to Moi)

Writing letter's to sponsors started very slowly. Most of the day we just hanged out with the children, because every one at Moi were so excited and busy 'cause of the next days visit of the Finnish Ambassador (so you gonna hear more about that tomorrow). There was also a new resident in house, a little kitty and some new babies in the baby wing. Children are still having their holiday, so more kids than usual were at Moi.


Keväistä alkanutta viikkoa kaikille sinne Suomeen!

Täällä sunnuntai kului aika leppoisasti lepäillen. Sunnuntaiaamun piristykseksi sain viestiä vanhalta ystävältä ja sillä energialla jaksoikin sitten kirjoitella harjoittelutehtäviä ja pyykätä :)

Päivemmällä Heidin viihdyttäessä kavereitaan kyläkierroksella minä ja Päivikki tehtiin tuttavuutta paikalliseen ruokaan nimeltä "small fish".. kyseessä oli lähinnä akvaariokaloilta näyttävät pienet sintit, jotka jäivät syömättä... Hostellillemme saapui myös muutamaksi viikoksi kasa uusia asukkaita ja ukkoskuurojen takia (?) sähköt ovat parina viime päivänä loistaneet useampaankin kertaan poissaolollaan.. 


Lastenkodin toimistosta löytyi aamulla uusi asukas <3

Maanantai alkoi palaamalla takaisin Arap Moi'hin ja maissitalkoisiin... Onneksi ehdimme vain tunnin lajitella maisseja, sitten ilmaantui tekemistä kummikirjeiden kanssa. Tosin lähinnä katselua, sillä vanhemmat lapset auttoivat nuorempia kirjoittamaan kirjeitä. Meidät ohjeistettiin tehtävään muutenkin niin hyvin, että hyvä vaan, kun vanhemmat lapset olivat auttamassa :)


Lastenkodilla oli päivällä peinimuotoinen juhlalounas, vierailemassa oli Nakurun Lapsien puheenjohtaja.

Ruuan jälkeen lapset kantoivat tuolit takaisin leikkihuoneeseen.

Kummikirjeiden kanssa ei kauaa kuitenkaan puuhasteltu, sillä iltapäivästä oli juhlalounas ja sen jälkeen meille sanottiin "relax with children". Eli iltapäivä sitten taas istuskeltiin pihalla ja luokissa pienempien kanssa.


Lastenkodilla oli vilinää ja vilskettä normaalia enemmän, sillä vanhemmat lapset ovat lomalla. Iltapäivästä aika kuluikin normaalia nopeammin lasten kanssa touhutessa, mutta silti sormienkin pyörittelyä päivään mahtui, joten saas nähdä miten loppuviikko sujuu..


Isommat tytöt harjoittelivat lauluja opettajien johdolla

Mutta eipä taas sen ihmeempiä, paljon vettä satelee (tänään juoksenneltiin vähän kaatosateessa), mutta onneksi aurinkokin ehtii välillä aina paistamaan. Loppuun vielä tunnelmakuvia (taas) Vauvalasta ja pieni turha tietoisku: Keniassa on paljon todennäköisempää törmätä käsikkäin käveleviin miehiin, kuin pariskuntiin. Hämmentävää..

Varpaiden kutittelu oli tänään Vauvalan tyttöjen suosiossa
Pöydän läpsyttelykin oli kivaa.. :)

Oooo.. jotain jännää näkyy nyt


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti