lauantai 19. toukokuuta 2012

Bye-Bye Children's Home

It’s now time to say byebye to Nakuru and start our journey to the coast. Last day at children’s home was a bit sad and I think we’re going to miss the children very much.. But nothing really special has happened, just picked up Janice from Nairobi on Thursday, listened some ice hockey and then playing with the kids at Moi. We also said goodbye to Jules (and Guava) and gave her some salmiakki, finnish chocolate and ryebread :) But now, time to start going, next journey is waiting!


Nyt on rinkat pakattuna, pari yötä Jamssissa takana ja aika sanoa heihei Nakurulle. Janin hakumatka torstaina sujui hyvin (tosin meni taas kolme ja puoli tuntia suuntaansa, kun Nairobissa on niin kovat ruuhkat) ja perjantai meni hieman haikeissa tunnelmissa lastenkodilla.Hyvin kenialaiseen tapaan ja harjoitteluamme kuvaavasti viimeinen harjoittelupäivä ei tietenkään mennyt, kuten olimme suunnitelleet, vaan päivä meni lähinnä odotteluksi.. Sosiaalityöntekijä, jonka huoneessa oli kirjasto avaimet, joita olisimme tarvinneet saadaksemme lapsille järjestettyä jo aamupäivästä ohjelmaa, oli menossa jossain muualla ja muilla ei ollut avaimia kirjastoon..

Niinpä sitten vasta iltapäivästä pääsimme nurseryn kanssa touhuamaan ja aamupäivä oli lähinnä odottelua ja babien kanssa olemista. Noh, näkipähän Janice hyvin millaista meillä on ollut suurin osa harjoitteluajasta ;)

Lapset bongailivat innoissaan omia ja toistensa kuvia seinälle laittamistamme valokuvista

Järkkäri kiinnosti lapsia :)


Lounastauolla kävimme hyvästelemässä Julesin ja esittelemässä Janille Guavan smoothiet ja illalla kävimme katto-Guavassa. Pitsa ei ollut yhtä hyvä kuin eilen, mutta Janin tilaama sushi yllätti ja miekin innostuin syömään siitä pari palaa!

Lastenkodin porukkaa, harmi vain kun Lilian ja Masa puuttuvat..

Jamssi

Mutta nyt on sitten aika jatkaa matkaa rannikkoa päin. Tunnin päästä olisi tarkoitus startata. Ja tytöt hyppäävät sitten illasta Modern Coastin bussin kyytiin ja kohti Mombasaa. Nyt sitten vain jännäämään kuullaanko lätkäpeli tänään. Tyttöjen planina oli suunnata ravintolaan, jossa on wifi tai nettikahvilaan ja me pidetään läppäri tiiviisti vieressä, oltiin sitten jo safarilla tai vasta matkalla Amboseliin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti