perjantai 11. toukokuuta 2012

Ice Hockey radio - our saviour

Thursday started with Päivikki's little stomachflu, so Heidi stayed with her at hostel and I went to children's home alone. I spent the day with baby class and then with older kids in the library. First we were supposed to go to see work with street children, but 'cause Päivikki was sick we're gonna do that on next week. Today Päivikki is going to rest and I'll go with Heidi to work. Propably we are going to be in the library again and then take photos we got printed to girls probation hostel. On Cherish we gonna visit next week. After work there was again some icehockey, as well it's gonna be today. So busy evenings :) And then.. it's gonna be our last weekend in Nakuru! On Saturday we are planning to go to see some children's happening at Nakuru players theatre, there's gonna be some music and singing and on Sunday, well, maybe relaxing at pool.. And ice hockey again ;)
 

Se olisi tänään toiseksi viimeisen harjoitteluviikon viimeinen työpäivä! Lauantaina tosin ehkä käydään hoitamassa vielä yksi shoppailureissu ekstrarahaa saaneen tytön kanssa, mutta sitä ei oikein voi laskea työpäiväksi :) Loppupäivän vietämme varmaankin Nakurun players theatrella, jossa on lasten musiikki- ja laulutapahtuma ja sunnuntaina, jos sää suosii, käymme viimeisen Nakuru-viikonlopun kunniaksi altaalla (ja iltapäivästä kuuntelemme tietenkin lätkää) :)

Torstaina meidän oli tarkoitus mennä tutustumaan katulapsityöhön, mutta aamu alkoikin Päivikin vatsaflunssalla, joten suunnitelmat uusiksi. Heidi jäi Pätyn seuraksi lääkkeitä hakemaan ja hostellille ja minä vietin päivän baby classissa ja kirjastossa lasten kanssa. Kirjastossa ollessa ehdin muös kahlaamaan läpi children's actin, eli nyt on paikallinen lastensuojelulaki hallussa ;)Vierailukäynnit siirtyvät siis ensi viikolle, sillä tänäänkin jätämme Pätyn vielä lepäilemään ja todennäköisesti olemme Heidin kanssa kirjastossa ja teemme visiitin "gangsteri"-tyttöjen asuntolalle :) Saimme keskiviikkona askarreltua tulostettaviksi jättämämme kuvat kehyksiin, joten ne pitäisi käydä viemässä asuntolalle ja Cherishiin. Cherishissä piipahdamme viimeisellä harjoitteluviikolla.


Työpäivän jälkeen kävin sopimassa safariplaneja (enää noin viikko ja Amboseli-Tsavo -reissu kutsuu!) ja sitten päätin reippailla hostellille. Virrrrhe.. Tai no ei, mutta oli taas "never seen mzungu" -päivä ja huomiota oli tarjolla koko vuoden (tai uesammankin) edestä. Pari boda-kuskia näytti melkein päätyvän ojaan, kun jäivät taaksensa katsomaan ja hetken jo mietin olenko unohtanut housujen vetskarin auki tai ovatko lapset liimailleet selkääni jotain :D Mutta nope. Se oli taas vain ihonväri ja auki olleet hiukset. Sain myös tarjouksen maitokahvin-sävyisiin lapsiin, mutta kieltäydyin kohteliaasti (jotenkin veikkaan, että Janice ei ois tykännyt ;)


Illalla oli vuorossa taas jääkiekkoa (kuten tänäänkin!), mutta tällä kertaa yhteys päätti pätkiä, joten ensimmäinen erä meni melkein kokonaan ohi.. Onneksi toisen ja kolmannen erän saimme kuulumaan ilman ongelmia. We'll see miten tänään käy :)

1 kommentti:

  1. !! Joo ei maitokahvilapsia ainakaa luonnollista tietä... Ihan oikein veikattu :D

    -J

    VastaaPoista