tiistai 1. toukokuuta 2012

Jon Heder was here!

Today started again sunny and warm, so off to pool went we. But as usual in the afternoon the clouds came and along those raining.. But still had enough time to get a bit better tanning stripes ;) After pool we went (again) to Guava and this time ordered pizzas! Usually we don't get those, 'cause it takes an hour to get a pizza, but this day we had time to wait. And it was goooood. Other good thing was, that Heidi got her slipper fixed (already broke one earlier and that time it was fixed at Moi and this time Jules took the broken slipper somewhere to be stitched, only took couple of minutes and the slipper was as good as new one). And the third good thing was that I saw a Napoleon Dynamite -look-alike in the table next to us ;) After we got back to hostel we found out that after all we won't be at Cherish this wednesday and thursday, 'cause kids are having a holiday there. So, back to Moi we go and propably to library. We'll see tomorrow what's the new plan for the week :)


Tiddidii! Ja aurinkohan se paistoi aamulla! :) Siispä suuntasimme taas altaalle, jossa saimme nauttia muutaman tunnin ajan kauniin pilvettömästä taivaasta. Iltapäivästä hyökkäsi taas koko taivaan peittävä pilvijoukkio (mikä oli ihan hyvä toisaalta, sillä olisimme muuten varmaan olleet ihan palaneita loppupäivästä..) ja matka jatkui Guavaan, jossa bongasin naapuripöydästämme Napoleon Dynamite -look-aliken :D


En ole tainnut aiemmin muistaa esitellä Guavaa ulkopuolelta? No, tässä se nyt on :) Katolta voi myös bongata pari ahkeraa työmiestä ja edessä on pikipikejä odottelemassa kyytiläisiä.

Tällä kertaa olimme tosi yllätyspäällä ja tilasimme pitsat! Yleensä niitä ei tule syötyä, sillä pitsaa joutuu hitaan uunin takia odottelemaan tunnin, mutta nyt saimme ajan kulumaan pyörähtämällä välissä Gilanilla ja lueskelemalla uutisia ja altaalla mukana olleita pokkareita. Ja niinhän se on, että hyvää kannattaa odottaa ;) Pitsa oli vähän pannupitsatyyppinen ja vaikka koko ei ollut hirmuinen, lähti silti puolet pitsasta hostellille iltapalaksi.

yamm, vegepitsa

Guava-visiitti oli muutenkin kannattava, sillä Heidin toinen sandaali (toinen meni jo aiemmin, sen korjasivat lastenkodin lapset) meni matkalla rikki, mutta ei hätiä mitiä - Jules vei sandaalin jonnekin korjattavaksi ja muutaman minuutin päästä tohveli oli kuin uusi!

Hostellille palattuamme kuulimme, että Cherishillä onkin koulu kiinni tällä viikolla ja lapset lomailevat, joten emme menekään sinne keskiviikoksi ja torstaiksi.. Uusi yritys ensi viikolla :) Eli loppuviikko meneekin sitten todennäköisesti Moi'lla ja kirjastopuuhissa, ellei päästä vierailemaan jonnekin muualle.

Heidin korjatut slippersit

Ja sitten loppuun vielä hostelliuutisia! Tänne on tullut uusia työntekijöitä, oikein symppiksiä ja mukavan oloisia. Naispuolinen uusi työntekijä on töissä myös paikallisessa Punaisessa Ristissä ja sanoi, että voisi esitellä meille heidän toimistoaan ja toimintaa joku päivä (alkaa vaan päivät kohta loppua!), joten sitä odotellessa :) Ennen uusien tuloa oli vaiherikkaita tapahtumia, joiden lopuksi Polo sai lähtöpassit, mutta niistä ehkä lisää joskus myöhemmin.. 


Nyt jatkan afrikkalaiseen kirjallisuuteen tutustumista (Chinua Achebe tällä hetkellä vuorossa) ja sateen kuuntelua. Tytöt tekee vieressä lomaplaneja ja suuntana tuntuisi tällä hetkellä olevan Masai Mara - Nairobi - Mombasa. Mie ja Jani suunnataan todennäköisesti Amboseliin ja sieltä Tsavoon, Mombasaan ja Dianille ennen kuin Nairobin lentokenttä taas kutsuu :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti