sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Souvenirs!

This weekend went quite fast. On Saturday we popped on the pool and then it was time to buy some souvenirs. And oh boy, wasn't bargaining so tiring.. tougher than being at work ;) But yet we were shopping more souvenirs again on Sunday after a brief visit to Menengai Crater. And that's about how our weekend went. Then we of course listened (or tried to) today's icehockey game, but the radio didn't worked quite as well as on Friday.. so we heard only part of the game. But now, time to start waiting for evenings rice and beans portion.. Yesterday we had some pizza and then delicious fruitsalad with baguette and cheese.


Wellwell.. Tämä viikonloppu on sujunut aika nopsaan, vaikkei ollakaan mitään ihmeellistä harrastettu. Eilen käytiin hetki taas käristämässä ihoa uima-altaalla ja sitten suunnattiin pitsatuokion (tilattiin mediumit, mutta lopputulos näytti kyllä enemmän roiskeläpältä..) jälkeen "helvetinkujalle" ostelemaan tuliaisia.

Kujalla sitten menikin tovi ja huhhuh, kyllä täytyy sanoa, että tinkiminen kauppiaiden kanssa on rankkaa puuhaa.. Osa myyjistä oli ihan mukavia ja hinnat kohtuullisia, mutta osa oli niiiiin rasittavia ja osalla hinnat hyppi sellaisissa taivaissa, että sai vain naureskella ja siirtyä seuraavaan kojuun. Nomutta hyvähän se on tietysti yrittää ;)  

Urhoollinen tuk-ratsumme

Lauantaina illasta tytöt innostuivat askartelemaan hedelmäsalaattia (yllättäen illan liharuoka ei innostanut) ja annoksista tuli niin isot, että olisi riittänyt seuraavallekin päivälle. Bonuksena hedelmien kanssa oli myös valkosipulipatonkia ja lajitelma juustoja. Ai että, oli hyvää.. (aivan varmasti parempaa, kuin teidän grillailut siellä Suomessa ;D). 


Kraaterilta löytyi muutakin nähtävää maisemien lisäksi

Kraaterilla käyviä turisteja oli muistettu myös vessalla

Alkumatkasta kraaterille ohitimme paikallisen "rikkaiden rinteen", loppumatkasta näkymät alkoivat olla hieman toista..Sunnuntaina ohjelmassa oli lähistöllä olevan Menengai Craterin tsekkaus. Paikalle olisi ollut kiva tehdä kävely- ja piknikreissu, mutta Kenia-guidemme varoitteli, että matkalla saattaa tulla ryöstetyksi, joten otimme allemme tuk-tukin. Virrrrhe. Olisi pitänyt mennä pikipikeillä.. Loppujen lopuksi tukkimme (saimme hienon äänettömän tuktukin hostellimme pomon kautta) kuitenkin pääsi kapuamaan mäen ylös ja pääsimme ihailemaan maisemia.

Menengain jälkeen matka jatkui (yllätysyllätys) Guavaan, jossa tänä sunnuntaina ei ollut sähköt poikki! Ja Guavan jälkeen eksyimme taas "helvetinkujalle" :DD Näköjään emme sittenkään saaneet hankittua tarpeeksi tuliaisia vielä eilen ;) Tänään myyjät olivat vielä sekopäisempiä kuin eilen (johtuen varmaankin vähäisemmästä mzungu-määrästä) ja lauantaina saamani "uusi bestikseni" ei ollut töissä. Onneksi muita myyjiä oli riittävästi ;) 


Miun hippo-arsenaali ja muita tuliaisia. Yhden rannekorun onnistuin jo rikkomaankin, mutta askartelin siitä näppäränä tyttönä kaulakorun (tsek below) :)
Ja muutama paikallinen huivi. Tuliaistoiveita ja ennakkovarauksia otetaan vastaan, mutten lupaa noudattaa niitä, sillä osa tavaroista on jo korvamerkittyjä ;)

Kyläreissun jälkeen vuorossa oli sitten jääkiekkoa. Tänään nettiradio ei kuitenkaan pitänyt meistä yhtä paljoa kuin perjantaina, joten osa matsista jäi kuulematta pätkivän lähetyksen takia.. Ehkäpä tiistain peli kuuluu taas paremmin? Ja silloinhan ollaankin jo menossa toiseksi viimeisellä harjoitteluviikolla! Suomi, ala valmistautua - kohta me tullaan takaisin! :D


Vesimelonia, banaania, ananasta, persikkaa, mozzarellaa...

 

1 kommentti:

  1. Siun täytyy sitten kotosuomessakin jatkaa tätä blogia. Vieroitus oireet sitä muuten iskee päälle kun on joka päivä vahdannut että millon uutta tekstiä tulee.. :)

    -O&v-

    VastaaPoista