lauantai 2. kesäkuuta 2012

Homecoming

We are home! Flights went good and the main issue was how weird it feels to go back home. Like it was only yesterday, when we travelled to Kenya.. But home sweet home, even though here is much colder than in Kenya and at the moment it's raining.. Finnish summer ;) It feels very normal to be here again and Kenya feels like a distant dream, but some how I believe it's still gonna take a while to get used to being in Finland and home again. But, since we are no more doing our practical training and the journey in Kenya has ended, it's time to say goodbye to all you, who have followed our little trip. Thank you so much, Asante Sana! It has been very interesting few months and we have learned a lot. Now, bye-bye and see you, I'm gonna go and make some coffee now! :)

Tuk-Tuk wisdom: I'm "looking forward for the future, 'cause that's where I'm going to spend the rest of my life".


Kotona! Lentomatkat sujuivat hyvin ja kone Nairobista Heathrowlle oli sen verran myöhässä, että saimme suoraan kipitellä Hethrow'lta Helsinki-Vantaalle menevään koneeseen (ja Suomeen päästyä Heidin isä olikin heti odottamassa meitä ja olimme yöllä ajoissa ennen kahta kotona!). Ensimmäisellä lennolla saimme näppärästi järjesteltyä paikatkin siten, ettei Jani joutunut ihan yksin istuskelemaan toisella puolella konetta, mutta toisella lennolla kone oli niin täynnä, että me oltiin tyttöjen kanssa koneen etupäässä ja Jani sitten vahtimassa koneen takaosaa. Onneksi sillä oli Angry Birds viihdyttämässä ;)

Kotimatkan päällimmäinen puheenaihe oli, kuinka oudolta tuntuu olla palaamassa kotiin. Tuntui kuin oli vasta eilen, kun matkasimme Keniaan ja samalla kuitenkin tiesi, että paljon on välissä ehtinyt tapahtua. Kotiin päästyä sama tunne jatkui.. Kaikki oli kuten lähiessä ja tuntui, kuin ei olisi poissa ollutkaan. Kenia tuntuukin hetkittäin etäiseltä unelta, vaikka samalla tietää, että välissä on tapahtunut paljon ja etä vie varmasti vielä aikaa kotiutua kokonaan. Ja eilinen ainakin meni aivan idiootista hymyillen kaikille pienille asioille; jääkaapille, toimivalle vessalle, kaupassa ja töissä käynnille, kylällä kävelylle..

Mutta.. koska olemme nyt suorittaneet harjoittelun ja olemme takaisin kotona, on aika sanoa kiitos teille kaikille lukijoille ja meidän matkaa seuranneille. Jos olen unohtanu kertoa jotain tai mieltänne on jäänyt askarruttamaan jokin kysymys, nykikää hihasta, laittakaa viestiä tai kommentoikaa tänne. Muussa tapauksessa hyvää jatkoa kaikille ja Asante Sana!

Ja loppuun vielä katsokaa tuk-tuk viisautta kuvan yläpuolelta, jos ette jo huomannee aiemmin :)
2 kommenttia:

  1. Tervetuloa kotiin J&J!!
    K&J

    VastaaPoista
  2. Saanen kommentoida asiavirhettä: Minua viihdytti angry birdsin sijaan Uuno Turhapuro armeijassa :)

    -J

    VastaaPoista